ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

Το δενδρολίβανο ή το δώρο της Αφροδίτης κατά τους αρχαίους χρησιμοποιείται κυρίως ως αρωματικό για το αρνί και το ψάρι. Σας το προτείνουμε και στις πατάτες φούρνου.Όσοι θέλετε μπορείτε να αρωματίσετε ελαιόλαδο με αυτό το φυτό.

Η λήψη του δεν πρέπει να είναι καθημερινή και σε πολύ μεγάλες ποσότητες.

«Τα άνθη του δενδρολίβανου και τα φύλλα του είναι ευεργετικά κατά του άσθματος, του κοκίτη, της γρίπης και της αδυναμίας.» «κλωνάρια δεντρολίβανου στο κρασί δίνουν ένα τονωτικό για την καρδιά ποτό.» «το τσάι του δεντρολίβανου είναι κατά της λιποθυμίας» «δεντρολίβανο βρασμένο με κρασί είναι κατά της αυπνίας»

Μικρή εγκυκλοπαίδεια βοτάνων, Ρούλα Γκόλιου, τα κυριότερα βότανα και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες, τόμος 1, σελ.137-140

Όλα τα προϊόντα διατίθενται σε διάφορες συσκευασίες όπως βάζο, σακουλάκιαπλό, σακουλάκι με σκληρό πάτο και για τους επαγγελματίες συσκευασία των 500γρ.